Villkor för kurser samt privatträning

Här nedan följer villkor för anmälan till kurs samt deltagande i kursverksamhet och privatträning hos Denise Hundkonsult

Anmälan till kurs

När du anmäler dig till Denise Hundkonsults olika kurser så godkänner du automatiskt villkoren för kurs. Anmälan är bindande

Samtliga kurser hos Denise Hundkonsult är prissatta per hund, önskar du ha med dig fler hundar bokar du separata platser för dessa också. 

Ångerrätt

Du har rätt att ångra din anmälan förutsatt att du avbokar din plats skriftligen inom 14 dagar efter att du fått en bekräftelse av din bokning via e-posten.  I annat fall, där du inte gör det utan avbokar din plats efter dessa 14 dagar eller påbörjar kursen skall hela beloppet betalas.

Betalning av kurs

Kursavgiften betalas till det Bankgiro eller Plusgiro som anges på fakturan du mottar via e-post med 10 dagars betalningsvillkor. Kursavgiften skall vara betalad senast den aktuella dagen för kursstarten om anmälan till kursen inkommer inom 10 dagar från fakturans utskick.  

Om fakturan inte betalas i tid tillkommer en påminnelseavgift på 100 kr på nästkommande faktura.  Du godkänner även via anmälan att du automatiskt kommer med i Denise Hundkonsults mejllista med information över kurser och erbjudanden. Vill du inte stå i den så skickar du ett mejl till info@denisehundkonsult.se och berättar att du vill avskriva dig från mejllistan. För att anmäla sig till kurs måste du ha fyllt 18 år, annars behöver din målsman kontakta Denise Hundkonsult för att anmäla dig.

Privatträning

När du bokar privatträning så kommer vi först överens om tider. När vi kommit överens om tiderna så får du en faktura som skall vara betalad innan första tillfället äger rum.

Fakturan skickas via e-post och betalningen sker till Bankgiro eller Plusgiro som anges på fakturan.  

Ombokning av redan bokad privatträning

Om du behöver omboka privatträningstillfällen så ombokas dessa med fördel 24 timmar innan den avtalade lektionen, om ombokningen sker inom 24 timmar innan avtalad lektion debiteras du för det avtalade tillfället. Du godkänner även via bokningar av privatträningar att du automatiskt kommer med i Denise Hundkonsults mejllista med information över kurser och erbjudanden. Vill du inte stå i den så skickar du ett mejl till info@denisehundkonsult.se och berättar att du vill avskriva dig från mejllistan. För att boka privatträning måste du ha fyllt 18 år, annars behöver din målsman kontakta Denise Hundkonsult för att boka in dig.

Regler för privatträning och all form av kursverksamhet hos Denise Hundkonsult

Genom att anmäla dig till Denise Hundkonsults alla former av kurser och privatträningar godkänner du som kund följande:

  • Att du behandlar och respekterar din hunds behov av att få utrymme och avstånd från andra kunders hundar och hundägare.
  • Att hundarna belönas positivt och att Denise Hundkonsult enbart arbetar med mjuka positiva metoder i träningen.
  • Att stryphalsband på hunden inte är tillåtet som träningsutrustning på kurs.
  • Att flexikoppel på hunden inte är tillåtet på hunden som träningsutrustning på kurs.
  • Att strikt hundägaransvar gäller på kursen. Hundarna får inte hälsa och leka med varandra under kursen. Om båda hundägarna samtycker till att släppa hundarna tillsammans för att hälsa och leka sker detta efter kurs bortom kurslokalen. Denise Hundkonsult avsäger sig all form av ansvar för om något skulle hända hundarna/eventuella skador på hundarna efter kurstillfället om båda hundägarna samtycker till hälsning rekommenderar Denise Hundkonsult starkt att släppa hundarna lösa för att ge båda hundarna den bästa möjliga förutsättning att kunna kommunicera ohämmat med varandra.
  • Tikar under löp är tyvärr inte tillåtna att vistas i lokalen.