Grundkurs i viltspår

Vill du arbeta med den mest naturliga instinkten hos din hund – en häftig aktivering som hjälper dig att hålla den oönskadejaktlusten borta med hjälp av arbetstecken åt hunden?

11162208_10152717965726714_8539744077117216208_n

Viltspåret är en jättehäftig aktivering – vill du så kan kontentan av denna kurs bli en jättehärlig heldagsutflykt i skogen med din hund, men såklart är det du som bestämmer hur mycket tid du vill lägga ner på viltspåret efter kursen. Jag lär dig lägga ditt första viltspår, vissa hundar tycker det är hur häftigt som helst att få nosa blod och komma fram till skanken, andra är mer försiktiga och jag hjälper dig utifrån vart just du och din hund står. Att gå viltspår med sin hund får defintivt hunden att bygga självförtroende! Under kursens gång får du hjälp att lägga ditt första viltspår, göra försvåringar, arbeta med längder och liggtid i spåret och ni får också chans att se hur olika reaktionerna är på rådjur/älg och vildsvin. Vill du så hjälper jag dig till att bli startklar för tävling dessutom!

Åldersgräns: Ingen åldersgräns!

Max antal deltagare: 6 stycken

Plats: 

Pris: 1700 kr

Vill du anmäla dig till kursen? Klicka här! Glöm inte att skriva vilken kursstart du önskar gå!

Ångerrätt: Din anmälan är bindande förutsatt att du inte avbokar din plats inom 14 dagar efter  att du fått en bekräftelse av din bokning via e-posten.