Mina hundar

IMG_5935Misty och Denise Hundkonsult blev bland annat domarens val i Uppsala våren 2015 på tävlingen Påsknosen. Övriga meriter Misty och Denise Hundkonsult erhållit under tiden de tävlat i Nose work är 1:a i behållarsök 2014 i Uppsala hos UHAC, 3:a i behållarsök 2014 i Borlänge hos Dala Hundservice, 3:a i inomhussök 2015 i Stockholm hos Hundelska/Hundens hus Pontonjärnosen, 3:a total 2015 i Stockholm hos Hundelska/Hundens Hus Pontonjärnosen.

När Misty inte nose work-tränar så jagar hon gärna ekorren i trädgården, äter god (och mycket) mat, går långpromenader, badar och spårar både personspår och viltspår. Misty belönas av det mesta, tyvärr hinner hon sällan känna smaken av belöningen hon får, den slinker ner lite för fort ibland..!

Född: 2004 i Drogheda på Irland. Hittad i trafiken, ingen ägare.

IMG_9923Kendra, en dikesfantast! Kendra har ett avklarat doftprov än så länge i Nose work klass 1, men har ännu inte tävlat.

När Kendra inte tränar personspår eller Nose work så följer hon gärna med på en cykeltur, grisar i dikena och försöker få igång den gamla tanten Misty där hemma. Kendras favoritbelöning är någon form av kamptrasa, den får gärna vara fluffig, eller en avklippt brandslang och hon vinner hellre än förlorar.  Och springa – hon älskar att springa. Helst snabbast av alla.

Född: 9/8 2014, från Coolronan dogrescue på Irland. Född i ett hem som inte ville ha de 5 valparna i kullen. Tjuvparning.