Gästföreläsare: Anders Hallgren – ett kvällsseminarium (SLUTSÅLT!)

 

skarmavbild-2016-12-16-kl-00-32-05

  Hundens psykologi – och hundägarens… Om ledarskap, ”lärarskap” och vanlig vänskap

Läs mer om innehållet till Anders Hallgrens kvällsseminarium här som bjuder in till många skratt – du lär känna igen dig i din egna relation med din hund!

”Anders har arbetat som tränare och hundpsykolog i över 50 år och gjort flera studier på beteenden hos hundar och om det emotionella bandet mellan människa – djur. Han har skrivit ett 30-tal böcker och häften om hundars beteende och ett otal artiklar för tidningar, medverkat i många radio- och TV-program samt tränat många tusen hundar med problematiskt beteende. Han har vigt sitt liv åt att hjälpa problemhundar. Hans koncept var banbrytande. De innovativa, mjuka och positiva träningsmetoderna som han en gång introducerade används nu över hela världen. Han är förespråkare av de etologiska metoder vid hundträning som bygger på kommunikation, samspel, uppmuntran och belöning i motsats till de äldre och traditionella metoder som bygger på diciplin och straff.”

Datum: 13/3 kl 19.00-ca 21.30 inkl paus och frågestund

Möjlighet till att köpa fika och Anders böcker finns, självklart får du böckerna signerade på plats!

Plats: Cedersdalsvägen 5C i Vallentuna

Antal platser: 50 SLUTSÅLT!

Pris: 300 kr inkl moms

Vill du anmäla dig till kursen? Klicka här! OBS! Endast anmälan till reservplatser finns!

Ångerrätt: Din anmälan är bindande förutsatt att du inte avbokar din plats inom 14 dagar efter  att du fått en bekräftelse av din bokning via e-posten.