Snart vaken i 24 timmar

trtt3_131910282

 

Ungefär såhär är stadiet för närvarande hos mig. Medans ni ligger och sussar gott hemma i Sverige sitter jag på ett hotellrum i Denver och väntar på min fina kollega Lotta från Hundelska!

Jag kan inte riktigt fatta att jag äntligen är här. USA! Denver! Colorado! Nose work-camp! Here I come!

Det är väl fantastiskt att flyga själv – jisses vilka nya kontakter du knyter! Man liksom tvingas prata med folk, på ett positivt sätt, tvånget alltså. Jag träffade två underbara tjejer på planet från Arlanda vid lunch som berättade att de lämnade Sverige för ett helt år, de skulle plugga i sydamerika! Störtcoolt! Vi skildes åt på Heathrow och precis när vi skildes åt träffade jag ett äldre par som bodde här i Denver som gav mig lite tips och råd som turist, samt en kille jag gjorde sällskap med resten av resan, som visade sig ha arbetat med flygplan och kunde dämpa min flygrädsla lite grann. Jag är inte panisk på något sätt – men nog tycker jag det är märkligt hur denna gigantiska kropp kan ta sig upp och flyga, som väger otroliga mängder med ton. ’Visst är det lite konstigt!

Nu har jag varit vaken i nästan 24 timmar, och kommer nog lätt somna ovaggad – Lotta och jag har inte setts på flera veckor, det ska bli (h)underbart att ses igen!

Anyhow as the americans say: Välkommen att följa min resa här på min blogg och på Facebook och Instagram! Någon djupdykning i bloggens värld ikväll blir det då rakt inte – jag är glad att jag kan tänka överhuvudtaget.

Instagram: denise_hundkonsult

Facebook: Denise Hundkonsult