Mental resa och invigning!

IMG_0212

Det har varit en resa kan man säga. Mentalt och arbetsmässigt. Lokalen har förvandlats till något jag faktiskt inte kunnat drömma om skulle bli så bra. När jag klev in första gången fick jag en visuellt tydlig bild om hur jag skulle göra. Att jag faktiskt har nått dit är en grej som har stärkt mig som individ på ett jättekonstigt sätt. Jag har skapat det jag verkligen har tyckt symboliserar mig som er instruktör, en lokal man kan komma ”hem till” för att träna hund och jag hoppas verkligen att varenda en av er kommer att trivas så som jag gör i den.

Idag väntade det sista piffet och imorgon bitti ska jag plåta lite före och efterbilder som ni ska få se i sinom tid. Det blev en superschysst förvandling! Det är lite kvar att göra: Akustiktak måste jag nog sätta in, även om det ekar mindre än i förra lokalen nu när möblerna kommit på plats och en soffa alternativt sköna två stolar ska in i behandlingsrummet/samtalsrummet, annars är det rätt klart. En frys skulle jag kunna tänka mig också. Min frys hemma hos mig är full av klövar och blod till viltspåret. Och kantareller, fast de börjar sina lite nu. Det skulle vara najs att kunna ha klövarna på jobbet, så att jag kan frosta av min frys hemma (!!!!) som är väldigt ledsen för närvarande.

Imorgon inviger jag lokalen. Det är öppet hus mellan klockan 14:00-19:00, vi kommer köra lite roliga tävlingar, det kommer finnas erbjudanden på några roliga kurser att gå tillsammans med din hund, jag har raggat fina priser genom sponsringar från Agria och Animail (tack snälla för det!) och det kommer finnas fika och hundtårta. Istället för en slant för ditt kaffe ber jag dig att lägga en slant till Hundar utan hem imorgon för ditt fika om du vill! Ta med dig hunden och hundkompisarna och familjen om du vill! Alla är välkomna!!

Hoppas vi ses hos Denise Hundkonsult!