Gästtränare: Michael Hedman – en helg med nose work

michael-hedman

Denise Hundkonsult är mycket stolt att få ha Michael Hedman som gästföreläsare och tränare i nose work igen! 

Michael Hedman har tidigare jobbat som chef för hundavdelning inom Försvarsmakten där han har utbildat olika typer av preparatsökshundar däribland minhundar. Utöver detta har han arbetat med att certifiera mögelhundar och att utbilda sökhundsekipage inom pyroteknik och brandskydd.

Innehåll:  Den här helgen är skräddarsydd för dig som ekipage! När du anmäler dig till helgen är det viktigt att du berättar om du tränar nose work med ambitioner att tävla eller bara som ren aktivering. Där efter delas du in i lämplig grupp antingen på lördagen eller söndagen, där Michael Hedman kommer att hjälpa dig med det som brister för er på tävling eller i träningen – det kan vara alltifrån att starta, till motivationen under söken, uthålligheten eller att kunna läsa hunden, höga legor etc. När du fått din grupp där du skall delta tilldelad av mig, blir du åhörare den andra dagen utan hund. Åhörarplatser går att köpas separat.

Datum: 14-15 oktober 2017

Tid: 10.00-ca 17.00

Plats: Denise Hundkonsult, Cedersdalsvägen 5C i Vallentuna

Förkunskaper: Din hund ska känna till doften för klass 1 i nose work, Eukalyptushydrolat.

Totalpris för hundekipage lördag-söndag: 2500 kr

Åhörarplatser lördag-söndag: 1700 kr

Lunch till självkostnadspris, fika ingår.

Vill du anmäla dig till kursen? Klicka här! Glöm inte skriva om du vill vara åhörare eller hundekipage! Hundekipage lämnar en notering i övrigtfältet om följande: 

  1. Tränar du för att tävla eller bara som aktivering?
  2. Var någonstans upplever du att det spricker för er på tävling? Vad skulle du vilja att Michael hjälper dig extra med?
  3. Är det något moment i nose work som du upplever är extra svårt bland de 4 sökområdena?

Ångerrätt: Din anmälan är bindande förutsatt att du inte avbokar din plats inom 14 dagar efter  att du fått en bekräftelse av din bokning via e-posten.