Nose work steg 1 Lagerblad (inomhussök & behållarsök

Dags att gå vidare med nya dofter i nose work?!
På Nose work steg 1 lagerblad implementerarIMG_7419
vi doft nummer två till din hund som nu förmodligen gjort ett doftprov och tävlat inofficiellt. Inga kombidofter kommer att finnas under steg 1 utan först senare i dehögre stegen. Tillsammans hjälper vi hundarna att förstå doften, att klara av att söka av olika miljöer, och bli ännu mer slipad i sina sök.
Steg 1 innefattar träning i rumssök, behållarsök och träning inför Doftprovet.  Efter avslutat kurs blir du ansluten till m
n träningsgrupp om du inte redan är det som träffas 1-2 gånger per månad och tränar för aktivering men också inför tävling!

Förkunskapskrav: Nose work 1 (Lagerblad) är inget du börjar med om du aldrig prövat nose work tidigare eftersom nivån är högre än på Nose work steg 1 (Eukalytus) Din hund måste ha ett sökbeteende på behållare och i inomhussöken sedan tidigare för att klara av att följa med i kursplanen!

Åldersgräns: Ingen åldersgräns!

Max antal deltagare: 6 stycken

Plats: Okvista industriområde i Vallentuna, Cedersdalsvägen 5 c

Intensivkurs: 10-12/7 kl 13.30-15.30 (Pris 1550 kr)

*Pris: 1550 kr inkl moms – 1950 kr inkl moms, kursstarter innan klockan vardagar 16.00 är prissänkta 400 kr från ordinarie pris.

Vill du anmäla dig till kursen? Klicka här! Glöm inte skriva vilket startdatum du vill anmäla dig och hunden till!

Ångerrätt: Din anmälan är bindande förutsatt att du inte avbokar din plats inom 14 dagar efter  att du fått en bekräftelse av din bokning via e-posten.